Max antal deltagare
10
TiD
3-4 mars 10.00-17.00
Antal kurstillfällen
Helgkurs
Kursstart
2018-03-03
Pris
1490
kronor

Beskrivning

Erövra modet och lusten att tala inför folk! Släpp tankarna på din egen prestation, för att istället fokusera på åhörarnas behov och på ditt eget budskap.

Syftet med kursen är att få dig att bli tryggare framför en publik, samt att ge dig konkreta verktyg som du kan använda i dina egna framföranden. Vi arbetar både i grupp och individuellt.

Bli tryggare

Skala bort säkerhetsbeteenden och kontrollbehov som hindrar dig och ditt framförande. Genom ett prestigelöst och lekfullt arbetssätt arbetar vi med att skapa trygghet och tillit.

Kroppsspråk

Utforska kroppsspråkets betydelse i sociala sammanhang. Genom praktiska övningar tränar vi oss på att uppfatta sociala signaler i varandras kroppsspråk, samt att själva använda dessa.

Att berätta

Att berätta är konsten att övertyga med exempel. Berättelser har kraft att beröra, att utmana såväl som att bekräfta. De kan användas för att påverka attityder och föreställningar, för att diskutera och reflektera över viktiga frågor, eller som ett sätt att tillgodogöra sig nya kunskaper. Berättelser kan skapa samhörighet och gemenskap och är ett kraftfullt verktyg för att få folk att lyssna.

Lärare

Peter Nordstrand
Skådespelare

Har du sett dessa?

Du kanske är intresserad av dessa kurser också:

Kursanmälan:

Den trygga talaren

Tack! Du har registrerat dig på kursen. Du får ett bekräftelsemejl inom några dagar.
Oops! Det har blivit fel. Kontrollera att du fyllt i alla obligatoriska uppgifter. Om felet kvarstår kan du skicka ett mejl till info@scenkonstakademin.se.